Alex Márquez

Official fan club

El Official Fan Club Alex Márquez neix el 2015 després del gran èxit de l’Alex en les últimes temporades. El piloto nascut a Cervera, va passar en tres anys de ser Campió d’Espanya de Velocitat (2012) a Campió del Món de Moto3 al 2014.
Ja en 2019 va tornar a aconseguir el seu segon títol mundial, aquest cop a Moto2. Després de proclamar bicampió del món, el 2020 va debutar com a pilot oficial del Repsol Honda Team a la categoria reina (MotoGP). Els anys 2021 i 2022 Alex Márquez segueix com a pilot Honda a MotoGP amb l’equip LCR Honda Team.
Els èxits que està aconseguint el jove pilot de Cervera i la projecció que està tenint fa que molta gent vulgui seguir-lo i animar-lo. A dia d’avui ja som més de 900 socis, tots amb el mateix objectiu: animar i donar suport a l’Alex Márquez.

¡Apunta’t ja!

Fes-te soci del fan club

Dóna suport a Alex Márquez, vine als circuits de MotoGP a la grada del Fan Club, oneja la bandera del 73 i gaudeix de múltiples concursos per ser membre del Fan Club. A més, emporta’t un pack regal gratuït per fer-te soci.

Temporada 2021

Tribunes circuits

Segueix a l’Alex durant la temporada i consulta les tribunes del Fan Club als circuits. * Pendents de la situació actual de l’Covid19.

Notícies

Sempre actualitzat

Merchandising

Botiga online

Al carrer com a la pista!
Llueix els colors del nostre campió amb aquesta selecció de productes només apta per als autèntics Blue Gunners.

Social media

#TheBlueGunners