29.03.2020

Alex Márquez guanya el #StayAtHomeGP

Noticies

L’equip Repsol Honda va convertir el seu èxit a la pista en un èxit al món virtual, ja que Alex Márquez va reclamar una impressionant primera victòria el 2020.

Sis voltes al voltant del circuit de Mugello van produir una acció emocionant per al primer #StayAtHomeGP, els motoristes atacant des del moment en què es van apagar les llums. Amb un format d’esdeveniment més condensat que un GP típic, els pilots tenien poc temps per restringir el seu muntatge.

Mantenint la calma, Alex Márquez es va enganxar al seu pla de pretemporada i es va posar en una actuació esterlina per convertir la història i guanyar a bord del Repsol Honda Team RC213V en el seu debut a eSports.El resultat fa que el Repsol Honda Team es converteixi en el primer equip oficial de MotoGP a guanyar curses tant en el món real com en el virtual.

Alex Márquez, 1r: “Fantàstic! Quin resultat! Va ser un esdeveniment molt divertit amb tots els altres pilots i estic encantat de guanyar la meva primera cursa. Vaig trobar una bona configuració amb el RC213V, que em va permetre córrer com volia i sabia que tenia algunes línies diferents per a quan ho necessitava. Fins i tot a només sis voltes, necessitava estar enfocat perquè, amb un petit error, pot anar molt malament. Em va agradar molt i espero que tots els que ho vegin també s’ho passin bé. Esperem que tothom segueixi els consells dels metges i científics perquè puguem tornar a una vida més normal, veient amics i familiars, gaudint de fora i anant a competir. “